Sportieve elektrische fiets

Voor een sportieve elektrische fiets kunt u terecht bij Extrabike in Vught. Wij kunnen met trots zeggen dat wij beschikken over het grootste aanbod aan elektrische fietsen van Brabant. Bij Extrabike vindt u natuurlijk ook een zeer ruim aanbod stad- en tourfietsen, race- en ATB fietsen, kinderfietsen en occasions.

Gezond en plezierig leven
Een sportieve elektrische fiets is een fiets met trapondersteuning. Zo bent u lekker sportief bezig en kunt u bij wind tegen genieten van net dat beetje ondersteuning. Bij Extrabike vindt u altijd diverse modellen van diverse toonaangevende merken. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle levering. Kies bijvoorbeeld voor een sportieve elektrische fiets van Trek of een elektrische fiets van Gazelle of Giant. Deze fietsen zijn allen uitgerust met een sterke accu die u heel gemakkelijk kunt opladen. Wilt u de actieradius vergroten? Kies dan voor een extra accu. Zo kunt u met het grootste gemak een grotere afstand afleggen. Met een sportieve elektrische fiets kunt u heerlijk ontspannen en toch sportief bezig zijn! Bekijk ook ons online aanbod

Bij Extrabike in Vught bent u verzekerd van een persoonlijke service op maat.

Contact
Voor meer informatie over een sportieve elektrische fiets, neemt u contact op met Extrabike of bezoek onze showroom aan de Baarzenstraat 21 in Vught. Voor direct contact belt u naar telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl. Wij staan u graag te woord.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Kalkhoff E-bike - Gazelle elektrische fiets - Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel - Elektrische sportfiets - Elektrische fiets aanbieding - Trek TM 500

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Industrieweg 3P, Vught

  073-6562965

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 15.00
   

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike