Kalkhoff E-bike

Een Kalkhoff E-bike is bij Extrabike voor zeer scherpe prijzen te koop. Wij bieden u het ruimste assortiment elektrische fietsen in Brabant en daar zijn wij trots op. Uiteraard vindt u in onze showroom nog veel meer fietsen, zowel voor jong als voor oud.

Betrouwbaar
Een Kalkhoff E-bike is een van de meest betrouwbare fietsen op de markt. Dit topmerk uit Duitsland maakt immers gebruik van een van de meest betrouwbare aansturingen die verkrijgbaar zijn op de markt, namelijk die van Panasonic. U heeft bovendien bij een Kalkhoff E-bike de keuze uit drie verschillende accu’s, die allen een ander bereik hebben (60, 90 of 120-140 kilometer). De Kalkhoff Agattu C7 is een fraai voorbeeld van een Kalkhoff E-bike. Deze dames- en herenfiets beschikt over zeven versnellingen in de naaf, een geveerde voorvork en zadelpen, zodat hobbels en kuilen in de weg geen enkel obstakel meer voor u vormen.

Uiteraard vindt u bij Extrabike nog meer fietsen, zoals occasions die wij volledig hebben nagekeken, zodat u er nog jaren op vooruit kunt. Verder verkopen wij diverse kinderfietsen, stadsfietsen, maar ook accessoires. Bekijk ook ons online aanbod.

Contact
Wij vertellen u graag meer over een Kalkhoff E-bike. Kom hiervoor langs in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught op dinsdag tot en met zaterdag. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 073-8506853 of mailen naar info@extrabike.nl.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Gazelle Pure Innergy - Flyer-fietsen dealers - Flyer dealer - Fietsenwinkel Den Bosch - Elektrische fiets Trek - Bosch elektrische fiets - Trek elektrische fietsen

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike