Gazelle Pure Innergy

De Gazelle Pure Innergy is een elegante elektrische fiets die u bij Extrabike kunt kopen. Wij bieden u eindeloos fietsplezier vanuit onze zaak in Vught. Wij verkopen diverse soorten fietsen zoals stadsfietsen, sportfietsen en kinderfietsen. Uiteraard bieden wij u altijd scherpe prijzen en een uitgebreide service op maat.

Fietsen op maat gemaakt
Wanneer u bij ons een Gazelle Pure Innergy koopt kunt u rekenen op niet alleen een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets, maar ook op een service met inhoud. Wij bieden u tal van voordelen, zoals een gratis fietsmeting door middel van een body scan. Hierdoor kunnen wij precies afmeten welke maat fiets u nodig heeft, zodat wij u een optimale zithouding kunnen garanderen. Bovendien bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt aan uw Gazelle Pure Innergy aan. Andere voordelen zijn een gratis proefrit voor aankoop, voorrang bij reparatie, een gratis leenfiets bij een reparatie en een gratis bezorgservice.

Onze service is dus een uitstekend argument om bij ons een Gazelle Pure Innergy of een andere fiets te kopen. Wij hebben uiteraard nog veel meer soorten elektrische fietsen, maar ook occasions, kinderfietsen en stadsfietsen. voor meer info zie ook http://www.elektrischefiets.nl

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de Gazelle Pure Innergy kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer 073-8506853, via info@extrabike.nl en natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. U kunt ons vinden aan de Baarzenstraat 21 in Vught. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze veelzijdige webshop.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Gazelle Innergy - Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel Den Bosch - Elektrische sportfiets - Elektrische fiets Flyer - Trek TM 500 - Sportieve elektrische fiets

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike