Gazelle elektrische fiets

Een Gazelle elektrische fiets koopt u bij Extrabike. Extrabike biedt u standaard het grootste assortiment e-bikes, bestaande uit negen merken en maar liefst 35 modellen. Ook van het toonaangevende merk Gazelle hebben wij comfortabele elektrische fietsen.

Comfortabele service
Een voorbeeld van een Gazelle elektrische fiets is de populaire Easy Glider. Hier zijn in 2012 de Pure- en Excellent-modellen bijgekomen. Deze fietsen van dit toonaangevende merk kunt u kopen bij Extrabike in Vught. In onze fietsenwinkel vindt u behalve van Gazelle ook elektrische fietsen van merken als Scott, Trek, Cortina en Flyer. Bovendien verkopen wij ook sport-, kinder en bijvoorbeeld stadsfietsen. Zodoende kan iedereen bij ons terecht.

Gazelle is al geruime tijd een grote naam en een topmerk als het op fietsen aankomt. Door de expertise die het merk door de jaren heen heeft opgebouwd en door het in acht nemen van de ervaringen van hun honderdduizenden gebruikers ontwikkelt Gazelle telkens weer fietsen die niet alleen  gezien mogen worden, maar die ook tot de beste fietsen op de markt behoren. Hierbij richt het merk niet alleen zijn pijlen op de standaard fietsmarkt, maar ook op elektrische, hybride . Zo kun je de hele familie met hun uitstekende fietsen uitrusten. Gazelle biedt zijn klanten heel wat mogelijkheden, modellen en ook een ruim kleurengamma. Nog steeds niet overtuigd? Vraag dan maar eens aan de duizenden Gazelle-gebruikers waarom zij precies voor Gazelle hebben gekozen. We zijn ervan overtuigd dat ook jij Gazelle fietsen zult waarderen en dat je met plezier op fietstrip zult gaan.

Het is ook mogelijk om uw eigen fiets te laten uitrusten met een motorkit voor extra fietsgemak. Onze service is erop gericht om u zo perfect mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit houdt onder andere in dat wij u een body scan aanbieden om u zo de perfecte fiets te kunnen adviseren. Wij bieden u een gratis leenfiets als uw eigen fiets gerepareerd wordt.

Contact
Wilt u meer weten over een fiets van Gazelle of een (elektrische) fiets van een ander merk? Kom naar onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught of winkel heel gemakkelijk online. Indien u vragen hebt, kunt ons bellen op telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Flyer-fietsen dealers - Fietswinkel Den Bosch - Fietsenwinkel Den Bosch - Elektrische fiets Flyer - Bosch elektrische fiets - Sportieve elektrische fiets - Gazelle Pure Innergy

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike