Flyer-fietsen dealers

Flyer-fietsen zijn bij diverse dealers in het land verkrijgbaar. Kom naar Extrabike in Vught en bekijk onze collectie Flyer-fietsen. Hier vindt u een zeer uitgebreide en volledige collectie elektrische fietsen, maar ook stadsfietsen, race- en ATB fietsen, kinderfietsen en allerlei andere fietsgerelateerde producten. Bovendien kunt u bij ons rekenen op tal van voordelen als u besluit een fiets te kopen bij Extrabike in Vught.

Grootste aanbod van Brabant
In Brabant zijn Flyer-fietsen bij diverse dealers verkrijgbaar, maar nergens in deze provincie vindt u een ruim aanbod aan elektrische fietsen als bij ons. Een van de Flyer-fietsen die u bij de beste onder de dealers in Brabant kunt vinden is de Flyer S Urban. Deze fiets beschikt over acht versnellingen, een voorvork geveerd met lockout, hydro-remschijven en een afneembare accu. Ook de Flyer C5 is een fraaie fiets die u bij ons kunt kopen.

Alvorens u bij ons tot koop van bijvoorbeeld van de Flyer-fietsen overgaat bij ons, dan krijgt u bij ons, in tegenstelling tot veel andere dealers, eerst een body scan. Hiermee kunnen wij zeer snel uw lichaamsbouw meten en precies bepalen wat voor soort fiets het beste bij u past. Tevens bieden wij u tal van andere voordelen. Dit geldt uiteraard ook voor onze andere producten in ons assortiment, zoals stadsfietsen, racefietsen en onze occasions.

Contact
Voor meer informatie over Flyer-fietsen kunt u contact opnemen met de beste onder de dealers: Extrabike. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 073-8506853 en ons e-mailadres info@extrabike.nl. U bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught op dinsdag tot en met zaterdag. Of plaats online een bestelling.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel - Elektrische sportfiets - Elektrische fiets aanbieding - Trek TM 500 - Kalkhoff E-bike - Gazelle Innergy

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike