Flyer elektrische fietsen

Flyer is een absoluut A-merk op het gebied van elektrische fietsen. U vindt diverse elektrische fietsen bij Extrabike in Vught. Hierbij hoort natuurlijk ook een uitstekende service met tal van voordelen zoals een body scan om te bepalen welk formaat fiets geschikt is voor u.

Overtuigen met onze service
Wij streven ernaar om op het gebied van e-bikes altijd minstens negen verschillende merken te kunnen leveren. Zo kunt u dus van topmerken als Flyer een keus maken uit verschillende elektrische fietsen. Al deze fietsen zijn zeer comfortabel dankzij onder meer een verende voorvork en zadelpen. Bovendien hebben de Flyer-elektrische fietsen een zeer grote actieradius, dankzij de verschillende accu’s van deze fietsen. Zo kunt u tot wel 140 kilometer trapondersteuning krijgen.

Behalve van Flyer verkopen wij ook van andere merken elektrische fietsen van hoog niveau. Zo kunt u voor merken KTM, kalkhoff, Gazelle of bijvoorbeeld Cortina bij ons terecht. Tevens bieden wij u tal van voordelen, zoals een onderhoudsbeurt, ruime mogelijkheden voor een testrit en voorrang bij reparatie. Kom eens een kijkje nemen bij Extrabike in Vught of winkel online. voor meer informatie zie ook http://www.elektrischefietsen.nl

De elektrische fiets is zonder twijfel aan een opmars bezig. Steeds vaker zien we elektrische fietsen dan ook in het straatbeeld opduiken. En ook steeds meer merken nemen verschillende types van elektrische fietsen in hun aanbod op. Dit is allemaal niet echt verwonderlijk als je de voordelen van dergelijke fietsen in ziet. Vooral voor iets oudere mensen, mensen die lange afstanden moeten afleggen of mensen die niet goed te been zijn, is een elektrische fiets het ideale vervoermiddel om de conditie in peil te houden zonder daarvoor middellange fietsafstanden of de fiets in het algemeen vaarwel te moeten zeggen. Het opladen van de batterij als we een elektrische fiets kopen, horen we jullie al denken? Geen probleem, ook horecazaken springen mee op de elektrische fietstrend en bieden speciale laadpunten aan. daarnaast zijn de meeste accu,s die wij verkopen ruim groot genoeg voor een heledag fiets plezier.

Contact
Voor meer informatie over Flyer of over onze andere elektrische fietsen, kunt u contact opnemen met Extrabike. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught (van dinsdag tot en met zaterdag).

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Flyer dealer - Fietsenwinkel Den Bosch - Elektrische fiets Trek - Bosch elektrische fiets - Trek elektrische fietsen - Gazelle Pure Innergy - Gazelle elektrische fiets

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike