Flyer dealer

Als erkende Flyer-dealer is Extrabike voor u het geschikte adres om een uitstekende fiets aan te schaffen. Wij verkopen verschillende modellen van dit hoogwaardige merk dat ook wel de Rolls-Royce onder de elektrische fietsen wordt genoemd. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook vele fietsen van andere toonaangevende merken.

Juiste zithouding
Omdat wij Flyer-dealer zijn, hebt u natuurlijk keus uit diverse fraaie modellen. Bij ons kunt u een of meerdere van deze fietsen proberen tijdens een proefrit. Dit is een van de onderdelen van onze klantvriendelijke service. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een heel weekend gebruik te maken van een fiets. Kies bijvoorbeeld voor de Flyer K-Urban. De fiets is er in zowel een heren- als damesvariant. Deze elektrische fiets is gemaakt van een carbonframe, beschikt over acht versnellingen en een geveerde zadelpen en voorvork. Voor deze fiets, maar ook voor onze andere (elektrische) fietsen geldt dat u bij ons, als Flyer-dealer, erop kunt vertrouwen dat wij u het model adviseren wat het beste bij u past.

Contact
Wilt u meer informatie over ons als Flyer-dealer? Of wilt u meer weten over een bepaald type fiets? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 073-8506853. U kunt ook mailen naar info@extrabike.nl of langskomen in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught. Neem ook een kijkje in onze webwinkel.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Fietswinkel Den Bosch - Elektrische sportfiets - Elektrische fiets Flyer - Trek TM 500 - Sportieve elektrische fiets - Gazelle Innergy - Flyer-fietsen dealers

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike