Fietswinkel Vught

Bij fietswinkel Extrabike in Vught vindt u alles op het gebied van fietsen. Hier kunt u rekenen op een klantgerichte service! In onze zeer complete en veelzijdige fietswinkel vindt u onder andere elektrische fietsen, maar ook stads-, tour- en bijvoorbeeld kinderfietsen. Uiteraard verkopen wij alleen modellen van de meest toonaangevende merken.

Lange levensduur
In onze fietswinkel in Vught vindt u het ruimste assortiment e-bikes van Brabant. En daar zijn we best trots op. Bij Extrabike vindt u maar liefst vijfendertig modellen van negen topmerken. Bovendien kunt u bij onze fietswinkel terecht voor kinderfietsen, bijvoorbeeld van Sesamstraat, K3 en meer standaardmodellen van bijvoorbeeld Gazelle, voor racefietsen, mountainbikes en comfortabele stadsfietsen. In de werkplaats van onze fietswinkel kunnen wij ook diverse motorkits op uw fiets monteren, zodat u gemakkelijker bergop of tegen de wind in fietst. Uiteraard staan we ook voor u klaar voor reparaties en onderhoud. Zo garanderen wij een lange levensduur van uw fiets en vergroten wij uw fietsplezier.

Contact
Voor meer informatie over onze fietswinkel neemt u contact op met Extrabike in Vught. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 073-8506853 en via info@extrabike.nl. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught of bezoek onze veelzijdige webshop.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Fietsenwinkel Den Bosch - Elektrische fiets Flyer - Bosch elektrische fiets - Sportieve elektrische fiets - Gazelle Pure Innergy - Flyer-fietsen dealers - Flyer dealer

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Industrieweg 3P, Vught

  073-6562965

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 15.00
   

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike