Fietsenwinkel Den Bosch

Extrabike is een uitgebreide fietsenwinkel in de buurt van Den Bosch. Wij hebben een zeer uitgebreide showroom aan de Baarzenstraat 21 in Vught, waar u een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en diverse occasions kunt komen bekijken. Bij ons vindt u zeker de fiets die u wenst.

Fietsplezier is een garantie
In onze fietsenwinkel in Vught, nabij Den Bosch, vindt u diverse producten waarmee u gegarandeerd veel plezier heeft. Behalve dat u bij ons fietsen kunt kopen, is het ook mogelijk om de fiets te voorzien van een trapondersteunende motorkit. Het is mogelijk om een dergelijk trapondersteunend middel op vrijwel elke fiets toe te passen. In de werkplaats van onze fietsenwinkel in Vught (regio Den Bosch) kunnen wij allerhande reparaties uitvoeren en natuurlijk ook het onderhoud aan uw fiets verzorgen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gratis onderhoudsbeurt na drie maanden na aankoop van uw nieuwe fiets in onze fietsenwinkel in de omgeving van Den Bosch. Wij hebben voor u de keuze uit diverse soorten stadsfietsen, sportfietsen, elektrische fietsen voor nog meer fietsgemak en natuurlijk kunnen ook kinderen bij ons terecht. Wij bieden u namelijk een fraai aanbod kinderfietsen aan. Bekijk ook ons online aanbod.

Contact
Voor meer informatie over onze service en onze producten kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 073-8506853 of info@extrabike.nl, maar u kunt ook langskomen in onze fietsenwinkel in Vught (regio Den Bosch). Wij vertellen u graag meer en staan voor u klaar met een deskundig advies.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Elektrische sportfiets - Elektrische fiets aanbieding - Trek TM 500 - Kalkhoff E-bike - Gazelle Innergy - Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel Den Bosch

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike