Elektrische sportfiets

De E-venture-serie van Scott is een uitstekend voorbeeld van een elektrische sportfiets. Extrabike is voor u het adres waar u terecht kunt voor e-bikes, sportfietsen, maar ook kinder- of stadsfietsen. Wij bieden u een ruime keuze en bieden u een persoonlijke service.

Voor sportieve fietsers
Met een elektrische sportfiets van Scott kunt u heel comfortabel tegen de wind in fietsen of bergop. Een bospad, duinen, bergen, maar ook gewoon woon-werkverkeer is op deze elektrische sportfiets zeer gemakkelijk. Dankzij de sportieve krachtbron van Bosch en de diverse hoogwaardige onderdelen van Shimano is een elektrische sportfiets van Scott een droom voor de sportieve fietser.

Bij Extrabike vindt u behalve een elektrische sportfiets ook nog heel veel andere e-bikes van onder andere Trek of Gazelle. Wij hebben het ruimste assortiment elektrische fietsen van Brabant. Bovendien bieden wij u een service op maat, met zeer veel voordelen, zoals voorrang bij reparaties en een leenfiets terwijl uw eigen fiets door ons vakkundige personeel onder handen wordt genomen.

Contact
Voor meer informatie over een elektrische sportfiets, komt u naar onze winkel. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom aan de Baarzenstraat 21 in Vught. Bekijk ook ons online aanbod. Hebt u vragen over ons aanbod? Stel ze ons gerust. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 073-8506853 of per e-mail: info@extrabike.nl.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Elektrische fiets Trek - Bosch elektrische fiets - Trek elektrische fietsen - Gazelle Pure Innergy - Gazelle elektrische fiets - Flyer dealer - Fietswinkel

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike