Elektrische fiets Trek

Een elektrische fiets van Trek zorgt ervoor dat u door weer en wind kunt fietsen zonder dat u een bovenmatige inspanning hoeft te leveren. Ook heuvels vormen geen enkel probleem voor een fiets van dit Amerikaanse topmerk. Bij Extrabike kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van elektrische fietsen. Uiteraard hebben wij ook een zeer ruim aanbod aan stads-, sport- en bijvoorbeeld kinderfietsen.

Weloverwogen een keus maken
Een elektrische fiets van Trek onderscheidt zich door het lichte gewicht en de sportieve rijeigenschappen. Deze fietsen hebben 7 tot maar liefst 27 versnellingen, elektrische trapondersteuning die geheel naar wens is aan te passen. Voorbeelden van een elektrische fiets van Trek die u bij Extrabike kunt kopen zijn de T500+, de TL300+ en T80+. Stuk voor stuk zijn deze fietsen zeer de moeite waard. Maar om hier helemaal zeker van te zijn bieden wij u de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken. U kunt zelfs een heel weekend gebruik maken van deze fiets, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Dit aanbod geldt overigens voor al onze fietsen. Wij staan graag voor u klaar en daarom bieden wij u een service op maat. Behalve uitgebreide testmogelijkheden bieden wij u ook een body scan aan. Wij meten, geheel gratis, uw postuur op, zodat u altijd een fiets koopt waar u comfortabel op zit. Op deze manier kunt u heerlijk ontspannen fietsen.

Contact
Voor meer informatie over een elektrische fiets van Trek kunt u contact opnemen met Extrabike. U kunt van dinsdag tot en met zaterdag ook langskomen in onze zaak aan de Baarzenstraat 21 in Vught. U kunt ook meteen een bestelling plaatsen in onze handige online winkel. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 073-8506853 en ons e-mailadres info@extrabike.nl

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Elektrische fiets Flyer - Trek TM 500 - Sportieve elektrische fiets - Gazelle Innergy - Flyer-fietsen dealers - Fietswinkel Den Bosch - Fietsenwinkel Den Bosch

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike