Elektrische fiets Flyer

Een elektrische fiets van Flyer staat garant voor een zeer hoge kwaliteit. Extrabike biedt u de mogelijkheid om te fietsen op de Rolls-Royce onder de elektrische fietsen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op diverse voordelen. Wij bieden u dus een service op maat.

Comfort en fietsgemak
Een elektrische fiets van Flyer moet u ervaren hebben. In uw zoektocht naar een geschikte fiets kunnen wij u adviseren om zeker een proefrit te maken op een elektrische fiets van Flyer. Dankzij de zeer sterke accu heeft deze elektrische fiets van Flyer een zeer grote actieradius. Bovendien krijgt u een verlengde garantie op de accu. Echter, het comfort en fietsgemak zijn natuurlijk de belangrijkste factoren. Wij bekijken uw lichaamsbouw zodat u altijd in de juiste houding op de fiets zit.

Een voorbeeld van een elektrische fiets is de Flyer T8, een topfiets met acht versnellingen, een afneembare accu een speedlifter stuurpen en een geveerde zadelpen en voorvork. Een andere elektrische fiets van Flyer is de S-Street met een actieradius van vijftig tot negentig kilometer. Bovendien hebben wij diverse andere producten in ons assortiment, zoals accessoires, occasions en natuurlijk gloednieuwe stadsfietsen en kinderfietsen.

Contact
Wilt u meer informatie over een elektrische fiets van Flyer of over een ander merk? Kom gerust naar onze winkel in Vught, aan de Baarzenstraat 21. Bekijk ook ons online aanbod. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Elektrische fiets aanbieding - Trek elektrische fietsen - Kalkhoff E-bike - Gazelle elektrische fiets - Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel - Elektrische sportfiets

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike