Elektrische fiets aanbieding

Een elektrische fiets is bij Extrabike in de aanbieding. Wij bieden u bijvoorbeeld de Victoria Assen Nuvincy aan, maar in ons assortiment vindt u nog veel meer fraaie aanbiedingen van bijvoorbeeld stadsfietsen en diverse occasions. Uiteraard bieden wij u een persoonlijke service op maat.

Diverse koopjes
Een elektrische fiets die wij in de aanbieding hebben is bijvoorbeeld de Victoria Assen Nuvincy. Deze topfiets heeft een actieradius van zestig tot tachtig kilometer, een aandrijving door een Panasonic-middenmotor, verlichting door een naafdynamo en uiteraard een geveerde zadelpen en voorvork. Deze elektrische fiets is zeer compleet en staat voor jarenlang fietsplezier. Een andere elektrische fiets uit onze aanbieding is de Victoria Mondiville H58, een fraaie herenfiets met een actieradius van vijftig tot negentig kilometer. Bovendien is de accu afneembaar en gemakkelijk oplaadbaar. Verder beschikken wij van Extrabike over het grootste assortiment aan e-bikes van Brabant en kunt u ook bij ons terecht voor diverse accessoires.

Contact
Kom voor een elektrische fiets uit de aanbieding of uit ons standaardassortiment gerust eens langs in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught of plaats meteen online een bestelling. Voor vragen, kunt u ons telefonisch bereiken via 073-8506853 en per mail via info@extrabike.nl.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bosch elektrische fiets - Sportieve elektrische fiets - Gazelle Pure Innergy - Flyer-fietsen dealers - Flyer dealer - Fietsenwinkel Den Bosch - Elektrische fiets Trek

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Industrieweg 3P, Vught

  073-6562965

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 15.00
   

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike