Bosch elektrische fiets

Een Bosch elektrische fiets vindt u bij Extrabike in Vught. Bij Extrabike vindt u een zeer ruim assortiment e-bikes van onder andere de toonaangevende merken Bosch, Gazelle, Cortina en Avancer. Wij bieden u te allen tijde service op maat. Denk hierbij aan een gratis fietsmeting met body scan, een eerste servicebeurt na drie maanden, ruime testritmogelijkheden en meer.

Ruim assortiment
In ons ruime assortiment elektrische fietsen maken wij gebruik van krachtbronnen van diverse topfabrikanten. In de E-venture-serie van het merk Scott wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een krachtbron van het merk Bosch, zodat uw elektrische fiets zeer gemakkelijk trapt. Behalve Bosch worden ook wel krachtbronnen van bijvoorbeeld Panasonic gebruikt voor een elektrische fiets. Wij van Extrabike bieden u het ruimste aanbod aan e-bikes.

Behalve dat u bij Extrabike in Vught nabij Den Bosch, voor een elektrische fiets terecht kunt, vindt u hier ook onder andere stadsfietsen, kinderfietsen en diverse gebruikte fietsen. Uiteraard verkeren onze occasions in een uitstekende staat. Bovendien kunt in onze werkplaats terecht voor reparaties en onderhoud.

Contact
Wilt u meer informatie over de Bosch elektrische fiets of over een fiets van een ander merk, neem dan contact op met Extrabike. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 073-8506853 of stuur een e-mail naar info@extrabike.nl . U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Baarzenstraat 21 in Vught of in onze handige en veelzijdige webshop.

Wilt u een fiets of product uit onze webshop in het echt bekijken en vrijblijvend uitproberen? Komt dan langs in de 200m2 grote webshopshowroom bij onze winkel!

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Trek TM 500 - Kalkhoff E-bike - Gazelle Innergy - Flyer elektrische fietsen - Fietswinkel Den Bosch - Elektrische sportfiets - Elektrische fiets Flyer

Klantvriendelijkheid, goede service, en persoonlijk contact zijn de pijlers waar Extrabike op staat.

Baarzenstraat 21, Vught

  073-8506853

ExtraBike

ma Gesloten
di-vr 09.00 tot 18.00
zat 09.00 tot 16.00
avonden    op afspraak

 klik voor bijzondere sluitingen

Neem een kijkje in onze winkel
Kijkje in Extrabike