Electrische fietsen - dutch ID Terug naar overzicht

Dutch ID is in 2005 begonnen in het segment van stadsfietsen. Bij het ontwerpen en produceren van de Dutch ID stadsfietsen, zoals de Double Dutch, staat kwaliteit voorop.

Vanuit dit concept zijn zij hun assortiment gaan uitbreiden met een e-bike collectie: de Dutch ID E-bike. Een stijlvolle e-bike die zich onderscheidt door het design en het gebruik van toponderdelen. Deze e-bike, waar gemak is gecombineerd met design, is uitgerust met een krachtige shimano steps of Bosch-motor.

Dutch ID fietsen worden één voor één met de hand gebouwd in de werkplaats in Beverwijk. Daarbij besteden zij veel aandacht aan de details die net het verschil maken. Zo lopen bijvoorbeeld alle kabels netjes langs of door het frame, gebruiken ze duurzame framerubbers om de kabels te beschermen en zorgen we voor de juiste afstelling van de onderdelen. zij monteren de fietsen met hoofdzakelijk Roestvrij stalen bevestigingsmateriaal en over de borging of smering van ieder boutje of moertje is nagedacht. Vakmanschap garandeert dus de bouwkwaliteit die u van een topmerk als dutch ID mag verwachten.

Voor een unieke rijervaring op de shimano steps aangedreven dutch ID fietsen met di2 elektrische en automatisch geschakelde 8 &11speed naaf bent u altijd welkom bij extrabike waar een ruim assortiment van de dutch id e-bike,s klaar staan voor een testrit.

Wilt u weten of u het aanschaf bedrag van deze prachtige modellen gemakkelijk kunt terug verdienen met het nieuwe fietsenplan klikt u dan ,, hier ,, voor meer informatie over deze regeling, het voorbeeld is van gazelle maar dit geld voor alle merken die wij u kunnen aanbieden. 

Helaas, we bieden geen producten (meer) aan binnen deze categorie en merk.