Electrische fietsen - Cortina Terug naar overzicht

Cortina heeft met haar originele en eigentijdse collectie jaar op jaar de markt weten te verrassen en doet dit nu ook in het e-bike-segment met de Ecomo-lijn. 

Nederland kun je met 22 miljoen fietsen een echt fietsland noemen. Nergens ter wereld is de fietsdichtheid zo hoog als bij ons. De korte afstanden en het vlakke landschap maken de fiets tot een ideaal vervoermiddel waar we met z’n allen volop gebruik van maken. Naast het functioneel gebruik neemt het recreatief gebruik van onze tweewieler sterk in populariteit toe. 

Wat Cortina een aantal jaren geleden opviel, was dat bijna alle fietsen er eigenlijk hetzelfde uitzagen. De modellen waren ongeveer gelijk en de kleuren waren sober met weinig mogelijkheden om je te onderscheiden. Zeker de laatste jaren is de drang om jezelf te uiten met meer dan je kleding en je kapsel alleen maar gegroeid. Je ziet dit terug in gebruiksvoorwerpen als smartphones en koptelefoons, maar bijvoorbeeld ook in de auto-industrie. Waarom dan nog niet in de fietsbranche, dacht Cortina. 

ELEKTRISCH, MAAR WEL TRENDY 
Bij Cortina vinden wij het belangrijk dat onze e-bikes er niet uitzien als suffe elektrische fietsen. De bekabeling is daarom netjes weggewerkt in het frame en je ziet geen storende technische elementen aan de buitenkant waardoor de Cortina Ecomo op een ‘gewone’ fiets lijkt. Je kunt bij jouw favoriete Cortina Ecomo-fiets de accu kopen die het beste past bij jouw gebruik. Er is een keuzemogelijkheid uit drie accu’s met een oplopende actieradius van 25km tot 250km. Er is ook een verandering in de motor, sinds 2018 zijn er modellen met een middenmotor en een voorwiel (naafmotor). Daarnaast is er een keuze uit een gewone lader of een snellader.
 

 

Wilt u weten of u het aanschaf bedrag van deze prachtige modellen gemakkelijk kunt terug verdienen met het nieuwe fietsenplan klikt u dan ,, hier ,, voor meer informatie over deze regeling, het voorbeeld is van gazelle maar dit geld voor alle merken die wij u kunnen aanbieden. 

Wilt u nu al genieten van uw nieuwe fiets? Bekijk dan ook ons handige betaalplan van Kedin.
Helaas, we bieden geen producten (meer) aan binnen deze categorie en merk.